Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til vores produkter, så er vi klar – uanset om det er stort eller småt.

Kontakt os

  • Sikker levering
  • E-mærket
  • Altid fri fragt

Solsensor

695,00 DKK (inkl. moms)
Varenummer: 940

Beskrivelse:

Solsensor til styring af Copenhagen Blinds. Placér en Solsensor i dine vinduer, og gør dine Copenhagen Blinds persienner intelligente. Solsensoren er tilbehør til Copenhagen Blinds for automatisk justering af persiennerne i forhold til solens lys.

Ved at tilføje en solsensor til din installation, måles lysstyrken automatisk, og dine persiennerne kan regulere sig selv. Det holder varmepåvirkningen på et minimum, undgår solens blegende UV-stråler og forhindrer refleksioner i din computerskærm. Solsensoren er trådløs og leveres med batteri. Kun til indendørs brug.

Styring foregår gennem en Gateway. 

2 års garanti.

Specifikationer

46mm x 46mm bred og 40mm høj (med justerbar fod 61mm høj)

Solsensoren er tråløs og leveres inkl. et CR123A batteri. Kan også forsynes via medleverede USB kabel.

Den bedste placering af solsensoren er mellem persiennerne og vinduesglasset og med en vinkel, så solsensoren peger mod solen. Solsensoren kan fastgøres med de medfølgende klæbepuder og/eller på foden og skrues fast.

I vores App kan du bestemme, hvilke persienner som skal justeres automatisk, ligesom du kan justere, hvor meget sollys der må slippes ind. Persiennen kan i “automatik mode” stilles i tre forskellige positioner: lukket, halvt åbent og åbent. Du kan naturligvis også let ‘overrule’ den automatiske justering, hvis du pludselig får lyst til at se solen.

Tørres af med en let fugtet klud.

Relaterede produkter