Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til vores produkter, så er vi klar – uanset om det er stort eller småt.

Kontakt os

Handelsbetingelser

 

www.copenhagenblinds.dk - Handelsbetingelser

Gyldig fra 1. jan 2020

Indhold

1. Om copenhagenblinds.dk webshop
2. Handel på: copenhagenblinds.dk
3. Målangivelse, design og materialevalg
4. Levering
5. Leveringstidspunkt
6. Reklamation
7. Fortrydelsesret
8. Tilbagebetaling af købsbeløbet
9. TB Europe dataregistrering
10. Force majeure
11. Børn og unge under 18 år
12. Prisdannelse
13. Din betaling og dennes sikkerhed
14. Ugyldighed - delvis gyldighed
15. Klageadgang
16. Standardfortrydelsesformular

1. Om copenhagenblinds.dk webshop
Navn: Copenhagen Blinds c/o WeBeHome AB
VAT-nummer: SE556766498101

Box 17049, 167 17, Bromma, Sweden

Kontakt: mail@copenhagenblinds.dk

Tlf.: +45 25564100

Copenhagen Blinds er certificeret af eMærket - din garanti for fair og seriøs behandling.
Se vores certifikat her.

 

2. Handel på: copenhagenblinds.dk
Når du handler på copenhagenblind.dk indgås aftaler på dansk, hvis du har valgt Danmark som land. Vi har ikke mulighed for at sælge vores produkter samt tilbehør til Grønland og Færøerne.

Køb af Copenhagen Blinds kan foretages via vores webshop copenhagenblinds.dk.

Varer købt via copenhagenblinds.dk leveres til den leveringsadresse, som er angivet på ordrebekræftelsen. Dog kun til adresser i Danmark.

Afgivning af ordre

Når du køber via copenhagenblinds.dk skal du oplyse dit navn, adresse, telefonnummer og e-mail adresse. Du skal også udfylde betalingskort-oplysninger. Når du har accepteret handelsbetingelserne og trykker videre, afgiver du din bindende bestilling og gennemfører betalingen.

BEMÆRK: Bestillinger på Copenhagen Blinds er på specialmål og kan efter 24 timer fra bestillingstidspunktet IKKE annulleres eller ændres uanset hvilken ændring, der ønskes. Bestillinger foretaget i tidsrummet fredag kl. 14.00 til søndag kl. 12.00 kan ikke annulleres eller ændres efter mandag kl. 9.00.

Ønske om ændring inden for ovenstående bestillingstidspunkt skal ALTID meddeles på mailadressen mail@copenhagenblinds.dk og skal efterfølgende bekræftes af Copenhagen Blinds på mail for at være gældende.

Når du har gennemført betalingen - modtager du pr. e-mail en automatisk genereret bestillingsbekræftelse. Når du bestiller Copenhagen Blinds, som jo er lavet efter mål specielt til dig, skal du være opmærksom på, at det automatiske svar (via e-mail) ikke er en juridisk bindende ordrebekræftelse, hvorved en aftale er indgået. Copenhagen Blinds har derfor mulighed for at annullere din ordre som følge af trykfejl, tekniske problemer, leveringssvigt og lignende situationer. Bindende ordrebekræftelse sendes til dig, når vi har sat din bestilling i produktion. Det er vigtigt, at du gennemlæser ordrebekræftelsen.

Først når ordren er gjort klar til afsendelse her i Danmark, trækker vi det aftalte beløb på dit betalingskort – og du modtager et leveringstidspunkt samt en endelig faktura på mail.

Vi opfordrer dig til at udskrive fakturaen umiddelbart efter modtagelsen, idet denne kan være relevant i forbindelse med ombytning, fortrydelse eller reklamation.

Hvis du ønsker at modtage en kopi af din ordrebekræftelse eller faktura, bedes du sende en mail til mail@copenhagenblinds.dk.

Bestiller du alene standardvarer, som ikke er lavet efter mål, er den automatisk genererede ordrebekræftelse naturligvis en juridisk bindende ordrebekræftelse.

3. Målangivelse, design og materialevalg
De anførte mål er altid angivet som produkternes endelige mål. Målene opgives altid i mm og som bredde x højde (i den rækkefølge).

TB Europe foretager løbende produktudvikling. TB Europe forbeholder sig derfor ret til - til enhver tid og uden varsel - at ændre design og udformning af sine produkter samt at ændre materialevalg. Bestilte varer vil altid blive produceret i henhold til de til enhver tid gældende standarder for TB Europe produktion på det pågældende bestillingstidspunkt. Varer, der bestilles på forskellige tidspunkter, er derfor ikke nødvendigvis udført efter samme retningslinjer og er dermed ikke nødvendigvis ens.

4. Levering
Copenhagen Blinds købt på copenhagenblinds.dk leveres uden beregning til adresser i Danmark.

I Danmark leveres med anerkendt transportfirma eller en tilsvarende service, til den leveringsadresse, som er angivet på ordrebekræftelsen.

Det vil være godt at du er til stede på leveringstidspunktet. Transportfirmaet vil normalt kontakte dig ca. ½ time før - på det telefonnummer du har oplyst ved bestillingen.

Hvis du ikke er hjemme og transportfirmaet derved ikke kan levere din ordre, vil transportøren tage varen med retur. Transportøren lægger en blanket i din postkasse, med kontaktoplysninger, så du kan ringe og aftale et nyt leveringstidspunkt.

Hvis det ikke lykkes at levere din ordre anden gang, vil din ordre blive returneret til Copenhagen Blinds c/o TB Europes lager.

Udenfor Danmark leverer vi kun til adresser i Europa efter aftale.

5. Leveringstidspunkt
Levering vil ske på det tidspunkt, der er angivet i ordrebekræftelsen. Copenhagen Blinds fremstilles specielt til dig efter de mål, du har ønsket. Derfor er leveringstidspunktet altid kun et ca. tidspunkt.

Indeholder din ordre også standardtilbehør fra lager, vil din ordre blive leveret samlet, når alle varer er klar til levering.

Hvis din ordre bliver forsinket, underretter TB Europe dig snarest muligt herom pr. e-mail.

Forbehold: Forsinkelse, der skyldes force majeure, krig, lock-out, transportforstyrrelser, maskinhavari, materiale-, ordrebehandlings- og fabrikationsfejl, kan ikke påberåbes af køber. Køber kan i alle tilfælde maksimalt kræve skadeserstatning svarende til det købte produkts værdi.

6. Reklamation
Købelovens regler om mangler kan finde anvendelse på varekøb.

Alle leveringer tjekkes for fejl og mangler, inden de afsendes. Når du handler på copenhagenblinds.dk har du 2 års reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret eller ombyttet afhængig af den konkrete situation.
Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Hvordan skal jeg reklamere?

Har du konstateret en fejl eller mangel på de fysiske varer, herunder transportskader, bedes du kontakte os på servicetelefonen 2556 4100 og aftale nærmere forløb.

Har du spørgsmål eller reklamation til Gateway, App eller andre software-relaterede emner så kontakt os på mail@copenhagenblinds.dk.

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?

Du skal reklamere indenfor - rimelig tid - efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

Reklamationer sendes til mail@copenhagenblinds.dk eller ved brug af Fortrydelsesformularen sidst i dette dokument.

7. Fortrydelsesret
Fortrydelsesret ved køb af specialfremstillede varer (Copenhagen Blinds):

Ved køb af varer online har en privatperson (forbruger) normalt 14 dages fortrydelsesret. Dette udgangspunkt fraviges i nærværende handelsbetingelser af følgende hensyn: Specialproducerede varer, der bestilles hos copenhagenblind.dk , er specielt fremstillet efter købers individuelle ønsker og behov i henhold til de af køber angivne specifikationer og specialmål. Købere af produkter hos TB Europe accepterer af ovennævnte hensyn, at fortrydelsesretten bortfalder. 

For at imødekomme eventuelle fejl og misforståelser giver Copenhagen Blinds c/o TB Europe dog køber mulighed for at fortryde købet op til 24 timer efter, at kunden har foretaget bestillingen på copenhagenblinds.dk.

Fortrydelsesret ved køb af tilbehør/lagervarer (tilbehør til Copenhagen Blinds):

Den normale 14 dages fortrydelsesret for privatpersoners køb af varer online - gælder kun produkter ikke er specielt fremstillet til kunden. Fortrydelsesretten løber fra den dag, varen modtages.

Fortrydelsesretten betyder ikke, at du har en ubetinget ret til at få det fulde beløb for varen retur. Hvis varen er blevet håndteret på en sådan måde, at den ikke har nogen værdi, vil du ikke have krav på at få købesummen retur. For at få den fulde købesum retur, må varen kun være brugt i samme grad, som er accepteret inden købet i en almindelig fysisk butik. Før du sender en vare retur, skal du derfor gøre dig klart, om en almindelig butik ville acceptere den benyttelse af varen, den har været udsat for. Du har altså ret til at se varen an og afprøve visse funktioner. Derimod vil returbeløbet kunne nedsættes, såfremt varen har været brugt i en længerevarende periode eller i det hele taget viser tegn på slid.

Den originale emballage kan være en væsentlig del af varens værdi, vi anbefaler derfor, at du sender den originale emballage med retur. Manglende original emballage medfører oftest en forringelse af salgsværdien, hvorfor der ud fra en vurdering foretaget af TB Europe vil blive krediteret et beløb svarende til forringelsen.

Ønsker du at gøre brug af din 14-dages fortrydelsesret, skal du give os meddelelse herom senest 14 dage efter den dag, hvor du har modtaget varen. Meddelelsen kan gives i form af en utvetydig erklæring på e-mail til mail@copenhagenblinds.dk. Du kan med fordel bruge Standard fortrydelsesformularen sidst i Handelsbetingelserne og sende den til os via mail til: mail@copenhagenblinds.dk.


Hvis du fortryder købet, og ønsker at gøre brug af din fortrydelsesret skal varerne være afsendt til Copenhagen Blinds c/o TB Europe, senest 14 dage efter vi har modtaget utvetydig erklæring om, at du ønsker at benytte dig af fortrydelsesretten.

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte modtagelse af varen.

Du har selv ansvaret for at varen returneres til os i hel stand.

Udgifterne til tilbagelevering af varen i tilfælde af fortrydelse, påhviler dig som forbruger. Eventuelle omkostninger TB Europe måtte pådrage sig ved din nægtelse af varens levering vil blive modregnet i det beløb TB Europe krediterer i forbindelse med varens tilbagelevering til TB Europe.

8. Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os, tilbage, når vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til reglerne for fortrydelsen. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet, Den eneste omkostning, du har, når du fortryder, er fragtomkostninger for at sende varen tilbage til os. Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Har du betalt med Mastercard (Mastercard Debet)/Visa Electron og fortrudt dit køb, vil pengene være reserveret på dit kort i op til 30 dage. Også selvom vi har annulleret reservationen herfra. TB Europe intet med at gøre.

9. TB Europe dataregistrering
Når du sender en bestilling til os, skal du oplyse dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse.

Vi har behov for disse oplysninger for, dels at kunne holde dig informeret om din bestilling, og dels at kunne levere varerne til dig. Oplysningerne transmitteres ikke i krypteret tilstand, og de lagres ikke i krypteret tilstand.

Alle de oplysninger vi registrerer, behandles fortroligt og i henhold til persondataloven. Da bogføringsloven kræver det, gemmes disse oplysninger i 5 år.

De vil aldrig blive solgt, videregivet eller på anden måde overdraget til tredjepart. Som registreret har du altid ret til og mulighed for indsigt, ligesom du kan gøre indsigelse mod en registrering. Hvis du har spørgsmål, er du altid meget velkommen til at skrive eller ringe til os.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Dine oplysninger kan tilgås af ansatte hos TB Europe og bruges kun til at ekspedere din ordre.

Dine oplysninger sendes til vores underleverandør, som producerer og pakker din ordre.

Bjarne Vognsen, Inwido Denmark A/S er dataansvarlig.

Cookies

På copenhagenblinds.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig.

Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer. Hvordan du gør det, afhænger af din browser.

Læs mere om GDPR og brug af cookies her

Logstatistik

Vi bruger en logstatistik på copenhagenblinds.dk, hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv.

Logstatistikken anvendes kun med det formål, at optimere copenhagenblinds.dk. Der registreres ingen personfølsomme oplysninger.

10. Force majeure
TB Europe er berettiget til at annullere ordrer eller udskyde aftalt levering af produkter, og er i øvrigt fri for ansvar for enhver manglende, mangelfuld eller forsinket levering, der helt eller delvist skyldes omstændigheder, som ligger uden for TB Europes rimelige kontrolmuligheder, såsom oprør, uroligheder, krig, terrorisme, brand, offentlige forskrifter, strejke, lockout, slow-down, mangel på transport-midler, vareknaphed, sygdom eller forsinkelse eller mangler ved leverancer fra leverandør, uheld i produktion eller afprøvning, eller manglende energiforsyning. Samtlige købers beføjelser suspenderes eller bortfalder i sådanne tilfælde. Køber kan hverken i tilfælde af annullering eller udskudt effektuering kræve skadeserstatning eller fremsætte noget krav i øvrigt mod TB Europe. Ovenstående ansvarsfraskrivelse gælder medmindre andet følger af dansk rets ufravigelige regler.

11. Børn og unge under 18 år
Du skal være fyldt 18 år for at handle på copenhagenblinds.dk - er du under 18 år skal du have samtykke fra dine forældre.

12. Prisdannelse
Alle prisangivelser er inklusiv moms og andre afgifter. Priserne er dagspriser. Under købsprocessen vises totalbeløbet løbende i indkøbskurven.

13. Din betaling og dennes sikkerhed
Data du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort er krypterede (SSL), og det er således kun NETS/DIBS, der kan læse dem.
Beløbet reserveres, men pengene bliver først trukket, når din bestilling sendes fra TB Europe i Danmark.

Der kan ikke trækkes et større beløb, end det beløb, du har godkendt ved bestillingen.

På www.copenhagenblinds.dk kan du betale med:

Dankort, e-Dankort, Visa/Dankort, Visa Electron, Visa
Mastercard og Mastercard Debetkort

På copenhagenblinds.dk opkræves ikke kortgebyr. Bemærk, at det kun er muligt at bruge kort, der er udstedt i Danmark.

Copenhagenblinds.com overholder NETS' retningslinjer for internethandel. Det betyder at du som forbruger er mindst lige så godt stillet, som når du betaler med dit betalingskort i dit lokale supermarked.

Bemærk: Har du betalt med Mastercard (Mastercard Debet)/Visa Electron, vil pengene være reserveret på dit kort i op til 30 dage. Også selvom vi har annulleret reservationen herfra. Dette har TB Europe intet med at gøre. Du kan evt. kontakte din bank og få dem til at ophæve reserveringen.

14. Ugyldighed - delvis gyldighed
Hvis nogen del af disse betingelser skulle blive anset for retsstridige og ugyldige og dermed ikke kan håndhæves, påvirker dette ikke gyldigheden og håndhævelsen af den resterende del af betingelserne.

15. Klageadgang
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til TB Europe på mail@copenhagenblinds.dk.

En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her - http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse mail@copenhagenblinds.dk.

Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Forbrugerklagenævnet, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.
Forbrugerklagenævnet, Carl Jacobsens vej 35, 2500 Valby – kfst@kfst.dk – 41 71 51 51 – kfst.dk

 

 

16. Standardfortrydelsesformular
Til:
Copenhagen Blinds – copenhagenblinds.dk c/o TB Europe
Kristen Bernikows Gade 4, 1105 København K
mail@copenhagenblinds.dk

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer:


Bestilt den:

Modtaget den:

Navn:

Adresse:

Dato:

Underskrift: (Kun hvis formularen meddeles på papir)